Mindset i praksis

Mindset i praksis

220,00 DKK (275,00 DKK inkl. moms)

Forfatter: Berit Johannsen, Maria Gregersen Bach År: 2018 Sideantal: 106 Forlag: Dafolo
Varekategorier: , , , ISBN: 9788771607192.

Produktbeskrivelse

Denne bog giver dig konkret hjælp, inspiration og en lang række øvelser, så du bliver i stand til at omsætte professor Carol Dwecks mindsetteori til handling i klasserummet. Carol Dweck peger på, at vi alle overvejende har enten et fastlåst eller et udviklende mindset. Vores mindset har stor betydning for, hvordan vi tænker og reagerer i forskellige situationer.
Hvis vi kan understøtte, at børn og unge får et udviklende mindset, vil de være bedre rustet til at klare pres i forbindelse med skole, uddannelse og livets forhold i øvrigt. De vil bedre kunne håndtere modstand, og de vil være mere vedholdende og mere modtagelige over for konstruktiv kritik. Derved bliver de bedre til at lære, og så vil de – ikke mindst – trives bedre i selve læreprocessen.
Denne bog tilbyder grundlæggende viden om de to mindset og redskaber til at bruge denne viden i praksis i skoler og på ungdomsuddannelser. Du får blandt andet tips til, hvordan du kan spotte et fastlåst mindset, og hvordan du kan komme i gang med at arbejde med elevernes mindset.
Bogens sidste kapitler præsenterer, hvordan du kan arbejde med dit eget mindset, og hvordan du kan gøre forældrene til aktive medspillere i processen med at fremme et udviklende mindset hos eleverne.

Yderligere information

Vægt 0.327 kg